Zakelijk Consument
  • Voorkom plastic afval
  • Waterdonatie bij elke verkochte fles
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Verzending binnen twee werkdagen

Categorie

Menu

Herbruikbare mondkapjes

Remask is een onderdeel van Retulp. Remask is opgericht met het doel om wegwerpmondkapjes tegen te gaan door alternatieven aan te bieden. Zo wordt er met onze herbruikbare mondkapjes voor gezorgd dat er minder afval in de oceanen belandt.

Mondkapjes zijn een nieuw opkomend probleem. Enerzijds is er een tekort van in de zorg, anderzijds is het een nieuwe bron van afval. Wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur, zoals op straat of in de grachten. Dit veroorzaakt een nieuwe afvalberg. Door herbruikbare en wasbare mondkapjes aan te bieden, wordt dit afvalprobleem tegengegaan. Daarnaast zorgen we ervoor dat er bij elk verkocht mondkapje iemand in de zorg wordt geholpen door donatie aan virusstichtingen. De mondkapjes zijn niet alleen goed voor jezelf en voor de planeet, maar dus ook voor een ander.

Ruim een kilo afval uit de oceaan!

Naast het voorkomen van single-use mondkapjes en daarmee het zwerfafval, wil Retulp graag bijdragen aan het opruimen hiervan. Zo zijn wij trotse partner van het goede doel club Kakatua. Per verkocht mondkapje zal namelijk ruim een kilo plastic door middel van de drijfarmen uit de rivieren worden opgevangen, om te voorkomen
dat het plastic onze oceanen binnenstroomt. Met de aankoop van een Remask mondkapje help je dus niet alleen single-use afval in Nederland te voorkomen, maar zorg je er ook voor dat ruim een kilo afval in probleemlanden onze oceanen niet in drijft. Een win-win situatie!

Herbruikbaar mondkapje
Prijs (incl. BTW)
€3,99
Minimaal 1 stuks
€8,99 p/st
5 stuks
€6,99 p/st
10 stuks
€5,99 p/st
20 stuks
€4,99 p/st
100 stuks
€3,99 p/st
Remask herbruikbaar mondkapje 3 kleuren
Prijs (incl. BTW)
€22,95
Minimaal 1 stuks
€22,95 p/st
Remask fashion overzicht
Prijs (incl. BTW)
€22,95
Minimaal 1 stuks
€22,95 p/st

Herbruikbare mondkapjes

Ben jij op zoek naar herbruikbare mondkapjes? Bij Remask vind je mondkapjes om de kans op besmetting voor jezelf en een ander te minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik in het openbaar vervoer. Het voordeel van de mondkapjes van Remask is dat deze herbruikbaar zijn. Wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur, zoals op straat of in de grachten. Door herbruikbare mondkapjes wordt dit afvalprobleem tegengegaan. Het mondkapje gemaakt van zacht katoen kan na elk gebruik worden gewassen. Hiernaast biedt dit niet-medische mondkapje een comfortabele pasvorm die perfect is voor dagelijks gebruik. Bekijk het aanbod hierbeneden!

ECO mondkapjes

De mondkapjes van Remask zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De herbruikbare mondkapjes zijn gemaakt van zacht katoen of Exotex en zijn zowel met als zonder ijzeren neusbeugel verkrijgbaar. Ecotex is een materiaal dat is gemaakt van 100% gerecycled textielafval dat afkomstig is van oude, ongewenste stoffen. Het stoffen mondkapje kan na elk gebruik worden gewassen op 60 of 90 graden. Dit is afhankelijk van welk mondkapje je precies hebt gekozen. Door herbruikbare mondkapjes te gebruiken voorkom je vervuiling. Hiernaast bespaar je met de Exotex mondkapjes ook nog eens 26.000 liter water per kilo katoen.

Productinformatie

Ben jij op zoek naar product specifieke informatie? Wil je bijvoorbeeld weten op welke temperatuur je het mondkapje moet wassen of wat het formaat is van het desbetreffende herbruikbare mondkapje? Bekijk dan ook eens de productinformatie van het mondkapje naar keuze. Hier vind je alle belangrijke specificaties. Zo weet jij precies wat je van de mondkapjes kunt verwachten.

 

Mondkapjes herbruikbaar bestellen

Verkies jij de herbruikbare mondkapjes ook boven de wegwerpmondkapjes? Plaats de gewenste mondkapjes dan snel in je winkelmand. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen duurt het ongeveer twee werkdagen voordat jij de herbruikbare mondkapjes ontvangt. Je hebt deze dus al snel in huis. Heb je voorgaand aan de bestelling nog vragen over dit product of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag goed over onze herbruikbare mondkapjes.