Zakelijk Consument
  • Voorkom plastic afval
  • Waterdonatie bij elke verkochte fles
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Verzending binnen twee werkdagen

Categorie

Menu

Smart Thermosfles

Retulp introduceert een nieuwe collectie thermosflessen: de Ocean Edition. Deze speciaal ontworpen duurzame reisbekers zijn gemaakt van hoogwaardig, voedsel-veilig en dubbelwandig roestvrijstaal. De thermosflessen zijn voorzien van een zeer slijtvaste en stijlvolle donkerblauwe poeder coating.

Smart
De naam zegt het al; deze 420 ml slimme thermosfles met temperatuur display is nieuw, trendy en superslim! Door de slimme temperatuur display, weet je altijd hoe warm of koud je drankje is. Dit zorgt ervoor dat je mond of tong verbranden vanaf nu tot het verleden behoort. De uitvoering in roestvrijstaal in combinatie met een dubbelwandige vacuüm, maakt deze slimme drinkfles robuust en duurzaam. Geen zorgen om de batterij! De ingebouwde high-performance Lithium batterij zorgt ervoor dat de display een lange levensduur heeft. Deze thermosfles is 100% lekvrij, warme dranken blijven minimaal 5 uur warm en koude dranken blijven 10 uur koel.

Samenwerking Club Kakatua
De Ocean Edition serie ondersteunt het “STOP THE TRASH” project van Club Kakatua. Dit project creëert banen, maakt rivieren schoon en beschermt de oceanen. Dit wordt gedaan door Trash Barriers in rivieren te plaatsen zodat plastic wordt tegengehouden en het niet in de oceaan terecht kan komen. Vervolgens zorgen lokale teams ervoor dat de barriers worden schoongemaakt en dat het afval wordt gesorteerd. De barriers zorgen ervoor dat duizenden kilo’s afval nooit de oceanen bereiken. Hoe meer barriers, hoe meer plastic er kan worden opgeruimd. Daarom zorgt Retulp er samen met Club Kakatua voor dat er twee nieuwe barriers worden geplaatst. De Ocean Edition bestaat uit vijf mooie thermosflessen die bijdragen aan de uitbreiding van de barriers. Er is keuze uit de Mug, Click&Go, Smart, Flask en Adventure.

Afbeeldingen van Smart Thermosfles
Prijs (incl. BTW)
€32,95
Minimaal 1 stuks
€32,95 p/st