Zakelijk Consument
 • Voorkom plastic afval
 • Waterdonatie bij elke verkochte fles
 • Gratis verzending vanaf 50,-
 • Verzending binnen twee werkdagen

Categorie

Menu

Thermosbekers

Deze lekvrije thermosbeker heeft een inhoud van 300 ml en door de dubbele wand blijven warme dranken tot 6 uur warm en koude dranken tot 8 uur koud. Omdat de fles geheel van roestvrijstaal is gemaakt is deze gemakkelijk te schoon te houden. De Tumbler wordt geleverd met theezeefje.
Deze thermosbekers zijn er in twee soorten: Tumblers van 300 ml in 14 kleuren en de Bambu van 250ml & 400 ml.

HANDIG VOOR ONDERWEG

Vul je Tumbler onderweg bij en voorkom single-use flessen of bekers.


DONATIE

Bij iedere verkochte fles doneert Retulp 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in derdewereldlanden.

TEGEN PLASTIC SOUP

Als je veel reist, zowel privé als voor je werk, dan is het goed en verstandig om genoeg te drinken. Veel mensen doen dat, maar produceren gezamenlijk heel veel plastic afval. Retulp zet zich in voor een betere en mooiere planeet. Een mooie fles voor jezelf, drinkwater voor anderen in ontwikkelingslanden en minder plastic afval voor de planeet! 

Retulp Bamboo Thermosbeker TT201
Prijs (incl. BTW)
€34,95
Minimaal 1 stuks
€34,95 p/st
Retulp Thermosbeker Tumbler 300 ml TT301
Prijs (incl. BTW)
€28,95
Minimaal 1 stuks
€28,95 p/st
Retulp Thermos UBT503
Prijs (incl. BTW)
€34,95
Minimaal 1 stuks
€34,95 p/st
Afbeeldingen van Retulp Urban thermosfles - 600ml
Prijs (incl. BTW)
€34,95 €25,00
Minimaal 1 stuks
€25,00 p/st
Retulp Thermosfles Fusion 500 ml FDT501
Prijs (incl. BTW)
€21,95
Minimaal 1 stuks
€21,95 p/st
Retulp Thermosfles Fusion 600 ml FU601
Prijs (incl. BTW)
€32,95
Minimaal 1 stuks
€32,95 p/st
Bio Cup Sky blue
Travel Cup 250ml
Prijs (incl. BTW)
€16,95 €14,95
Minimaal 1 stuks
€14,95 p/st
Afbeeldingen van Dutchie Thermos
Prijs (incl. BTW)
€24,95 €19,95
Minimaal 1 stuks
€19,95 p/st

Thermosbeker

Ben jij altijd onderweg? Dan is het goed en verstandig om voldoende te drinken. Wanneer je tijdens je reis veel gebruik maakt van single-use flessen of bekers produceer je onbewust heel veel plastic afval. Dit plastic vindt meer en meer de weg naar vrijwel ieder ecosysteem en richt daar grote schade aan. Keer het tij en gebruik voortaan een thermosbeker van Retulp. Een mooie thermosbeker van Retulp betekent drinkwater voor anderen in ontwikkelingslanden en minder plastic afval voor de planeet. Een isoleerfles van Retulp is gemaakt van slijtvast en 100% recyclebaar materiaal en komt in diverse varianten. Bekijk ons aanbod hieronder!

 

Isoleerfles in diverse designs

Bij Retulp heb je de keuze uit verschillende varianten van de isoleerfles. Onze populairste variant is de Tumbler. De Tumblers hebben een inhoud van 300 ml en zijn verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren. Wil jij een isoleerfles met een stoere, natuurlijke uitstraling? Dan is de Tumbler ook verkrijgbaar in een Bambu variant met een inhoud van 250ml & 400 ml. Ben jij een grote drinker of ga je een dagje weg? Dan zijn er ook diverse thermosbekers met een inhoud van 500 ml. Ideaal, want zo heb jij gedurende de dag voldoende drinken op zak. De 500 ml thermosbekers komen ook in diverse designs. Bekijk onze varianten op deze pagina en bestel deze gemakkelijk online.

De voordelen van een isoleerfles

Naast dat jij ons door het bestellen van een isoleerfles helpt bij de strijd tegen plastic afval, profiteer jij door het gebruiken van een isoleerfles van nog meer voordelen. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet:

 • Mooie isolerende thermosbeker
 • Makkelijk mee te nemen
 • Houdt drinken lang warm of juist koud
 • Past in de meeste bekerhouders (ook in de auto)
 • Bpa- en gifvrij
 • Plasticvrij verpakt
 • Duurzaam en onverslijtbaar
 • Makkelijk schoon te houden
 • Strak design

Productinformatie

Ben jij op zoek naar product specifieke informatie? Wil je bijvoorbeeld weten hoe lang jij jouw favoriete drankje juist warm of koud kunt houden in de isoleerfles naar keuze? Bekijk dan ook eens de productinformatie van de desbetreffende thermosbeker. Hier vind je alle specificaties van de isoleerfles. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten.

 

Bestel jouw thermosbeker online

Heb jij een geschikte isoleerfles kunnen vinden? Plaats deze dan snel ik je winkelmand. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen duurt het ongeveer twee werkdagen voordat jij de isoleerfles ontvangt. Je hebt jouw nieuwe aanwinst dus al snel in huis. Heb je voorgaand aan de bestelling nog vragen over dit product of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag goed over onze thermosbekers.